Årsmøde 2022

Møde for stiftsrepræsentanter og Det mellemkirkelige Råd

Mødet foregår 4. - 5. februar 2022 i Vejle. Her kan du se program for det årlige møde for stiftsrepræsentanter og tilmelde dig.

Mødet vil foregå i Kirkehuset i Vor Frelsers Kirke i Vejle, som er afbildet ovenfor.

TILMELD DIG HER

Program - Fredag 4. februar

16.45-17.00:

Ankomst og check-in på Hotel Scandic Jacob Gade, Flegborg 8, 7100 Vejle.

17.15–18.45:

Middag på Hotel Scandic Jacob Gade

19.00:

Møde i Kirkehuset, Vor Frelsers Kirke, Strandgade 2A, 7100 Vejle.

Suset fra den globale kirke i det lokale menighed

v/ Sarah Ziethen, formand for Global Kirke-stiftsudvalget, Roskilde Stift

I bl.a. stiftsudvalgs-ekskursioner bliver vi ofte fyldt af en økumenisk ild og en følelse af inter­national samhørighed. Hvordan holder vi i stiftsudvalgsarbejdet den gejst i live i dagligdagen, og hvordan skaber vi forbindelse mellem de små sogne og den store verden?

Fra idé til projekt

– v/ stiftspræst Peter Fischer-Nielsen, Viborg Stift

Hvordan kan man styrke det lokale mellemkirkelige arbejde gennem samarbejde og netværk på tværs? 3 jyske stifter er gået i samarbejde med en diakonal organisation og et universitet om at udrede folkekirkelige forhold til østarbejdere. Hvilke andre samarbejdsmodeller benyttes allerede?

At give og at lære at modtage

v/stiftsudvalgsmedlem, Chr. Roar Pedersen, Aalborg

300.000 kristne migranter er nu en del af den danske sognevirkelighed. Vi taler ofte om disse som en opgave. Men de er også en gave til os i folkekirken. Hvordan kan vi også modtage og lære af den fornyelse de bidrager med til dansk kirkeliv?

Stifts-deltagelse i kommende begivenheder

Himmelske Dage i Roskilde, Kristi Himmelfartsferien

Kirkernes Verdensråds generalforsamling i Karlsruhe

Lutherske Verdensforbunds rådsmøde i Viborg

Aftenandagt i Vejle Metodistkirke, Vissingsgade 15A, 7100 Vejle.

Herefter socialt samvær på Hotel Scandic Jakob Gade.

Årsmødet fortsætter lørdag d. 5. februar med seminar om kristendom og politik. Klik på denne side for mere information.

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at udfylde tilmeldingslink her. Her oplyses deltagers navn, e-mail samt

angivelse af, hvortil faktura for deltagerbetaling skal sendes. Desuden bedes oplyst om der er særlige hensyn

vi skal være opmærksomme på, fx fødevareallergi og lign. Ved tvivlstilfælde, kan man kontakte os på

ca@interchurch.dk eller tlf 29911324. Der er ingen begrænsning på antal deltagere pr. stift.

Tilmeldingsfrist: fredag den 17. december 2021

Pris:

Deltagergebyr inkl. overnatning og morgenmad: Ca. 1.950 kr.

Deltagergebyr excl. overnatning og morgenmad: Ca. 1.200 kr.

Deltager man blot om lørdagen, er det gratis.

Parkering:

Der er enkelte parkeringspladser foran hotellet. Ellers henvises til:

P-hus Albert, Ved Anlægget 2. Rimelige priser – samt 2 timers gratis parkering.

Vejle Kommunes hovedbygning, Skolegade 1. Fri parkering fra fredag kl. 17.