Kommende arrangementer

Offentlighedsteologiwebinar: Hvad er offentlighedsteologi?

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder prof. Peter Lodberg og lektor Ulrik Nissen, Århus Universitet, webinar som en del af webinarserie. Tilmeld dig webinar her.
dec

CPCE: "Christian Speaking of God"

Communion of Protestant Churches in Europe (CPCE) afholder konsultation "Christian Speaking of God" den 1.-3. december i Bad Vöslau i Østrig.
dec

Offentlighedsteologiwebinar: Offentlighedsteologi i den danske tradition

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder Niels Henrik Gregersen, Københavns Universitet, og Jonas Adelin Jørgensen, webinar som en del af webinarserie.
dec

Offentlighedsteologiwebinar: Kristendom, kirke og offentlighed i historisk perspektiv

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder Lektor Matthias Sommer Bostrup, Aarhus Universitet, webinar som en del af webinarserie.
jan

Offentlighedsteologiwebinar: Økonomisk ulighed og kirkernes respons

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder sekretariatsleder Nik Bredholt webinar som en del af webinarserie.

Konference i Helsingør Stift

Biskop Peter Birch og stiftsrådet i Helsingør Stift indbyder til konferencen, som er for menighedsråd, præster, ansatte og frivillige i folkekirken i Helsingør Stift.
Læs mere om konferencen HER.
jan

Seminar om kirke, køn og seksualitet

Folkekirkens mellemkirkelige Råd og Afdelingen for Teologi, Aarhus Universitet, inviterer til et fagseminar, hvor formålet er at belyse og drøfte studiedokumentet There is no longer male and female. A guide to gender and sexuality from the Council of the Communion of Protestant Churches in Europe CPCE.
jan

Offentlighedsteologiwebinar: Et lukket menneske er åbent: åndsfrihed som opgave for teologien

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder leder af Grundtvig-Akademiet Ingrid Ank webinar som en del af webinarserie.
feb

Offentlighedsteologiwebinar: Herske eller herske? Klima, natursyn og menneskets rolle i den store fortælling

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder lektor Mickey Gjerris og lektor Søren Holst webinar som en del af webinarserie.

Årsmøde for stiftsudvalg i Vejle

Krydspunktet mellem det økumeniske og det diakonale ude og hjemme er omdrejningspunktet for det årlige møde mellem Det mellemkirkelige Råd og stiftsrepræsentanter 3.-4. februar 2023. Her skal vi tale om, hvordan vi som kirker kan lære af hinanden og vokse sammen i fællesskab på tværs af kulturelle, kirkelige, regionale og nationale grænser.
Tilmeld dig årsmøde her.
feb

Offentlighedsteologiwebinar: Den identitetspolitiske Bermudatrekant: Nationalisme, kristendom og offentlighedsteologi

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder stiftskonsulent Birgitte Stoklund Larsen og Jonas Adelin Jørgensen webinar som en del af webinarserie.
feb

Offentlighedsteologiwebinar: Mennesket er altid mere end. Perfekthedskultur, præstationstænkning og menneskesyn

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder lektor Johannes Nissen, Aarhus Universitet, webinar som en del af webinarserie.

Offentlighedsteologiwebinar: Kirke og migration

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder indvandrerpræst Niels Nymann Eriksen og konsulent Mogens S. Mogensen webinar som en del af webinarserie.

Offentlighedsteologiwebinar: Sjælesorg som offentlighedsteologi

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder lektor Christine Tind Johannessen, FUV, webinar som en del af webinarserie.

Offentlighedsteologiwebinar: Religion, vold og fred

Ud fra bogen "Offentlighedsteologi. En introduktion" holder generalsekretær Arngeir Langås, BDM, webinar som en del af webinarserie.
Vis flere